Minä instagramissa @ida1da

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kolmas, Valkosuklaa & Vadelma

Makeaa sunnuntai iltaa!
Olimme tänään koko perheen voimin syömässä vanhempieni luona. Päätin valmistaa meille jälkiruoaksi vadelma-valkosuklaa smoothien. Tänään kylmänä ja sateisena sunnuntaina vuorossa vähän epäterveellisempää herkkua, mutta välillä pitää nautiskella. Näin syksyllä onkin ihanaa hyödyntää omia marjoja, kun pakkasessa niitä vielä on jäljellä (toistaiseksi :D).

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik


Tällä kertaa muuntelin reseptiä runsaalla kädellä, sillä halusin smoothiesta pirtelömäisen ja kevyemmän version kuin alkuperäinen resepti.


Idan versio

7 isoa lasillista
150g valkosuklaata
1 L vanilija jäätelö
(käytin Valion kevyempää maitojäätelöä)
400g pakastevadelmia
n. 0,5 L kevytmaitoa
koristeluun 50g valkosuklaata




Tämä smoothie on todella nopea ja helppo vaihtoehto jälkiruoaksi. Näyttävän siitä saa hienolla lasilla ja koristelulla, itse käytin valkosuklaata jota raastoin smoothien päälle kuorimaveitsellä.
Kaikki pitivät smoothiesta paljon. Meidän mielestä se oli raikas ja makea. Makeutta toki voi lisätä valkosuklaalla. Jos aikaa on, valkosuklaan voisi sulattaa ensiksi hellalla ja sitten vasta lisätä muun massan joukkoon. Nyt smoothien koostumus oli pikkaisen rakeisempi valkosuklaakikkareiden takia, mutta meitä se ei haitannut.

Hyvää alkavaa viikkoa ja nautiskellaan elämästä yhdessä rakkaiden seurassa!

Terkuin Ida






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti