Minä instagramissa @ida1da

maanantai 20. lokakuuta 2014

Neljäs, Luumu & Kaneli

Hei!

Tänään tein todella nopean välipalan itselleni luumusta ja kanelista. Taisin hieman rakastua luumuun manteli- ja luumusmoothieta juodessa. Olin taas kotiin tullessa nälkäinen ja halusin jotain erittäin helppoa ja nopeaa ennen illan jätemäen porrastreeniä. Päätin siis tehdä luumusta terveellisen, proteiinia sisältävän ja täyttävän smoothien.

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik


Ohjeessa sanotaan, että hunajaa oman maun mukaan. Pidän raikkaista smoothieista, joissa maistuu jogurtin hapokkuus, joten itse en laittanut hunajaa ollenkaan smoothiemassan sekaan, vaan käytin sitä ainoastaan koristeluun. Tällä kertaa kirjan ohje oli mieleiseni, enkä muunnellut sitä ollenkkaan. Goji-marjoja minulla ei sattunut olemaan, joten niitä en voinut laittaa. Mielenkiintoista olisi maistaa miten ne vaikuttavat smoothien makuun.

Sotken aina tosi paljo. :D


Ahh rakastan tätä smoothieta, siinä oli kaikki kohdillaan. Se oli juuri sopivan täyttävä, raikas ja makea. Pidin siitä että luumu maistui eniten ja kaneli tuli pienenä vivahteena ja makeutena. Mikä parasta se maistui joululta. :) Terveellisemmän version siitä saa, kun hunajan jättää kokonaan pois, luumuja laittaa muutaman vähemmän ja jogurttia hieman enemmän.



Terkuin Ida!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti