Minä instagramissa @ida1da

lauantai 25. lokakuuta 2014

Seitsemäs, Granaattiomena & Kookos

Hyvää lauantaita!

Vietämme syksyn viimeistä viikonloppua mökillä ja siksi joudunkin hieman soveltamaan, sillä täällä ei ole blenderiä. Sain tänään äidiltäni lainaksi Olympus Pen kameran, jolla aion ottaa kaikki blogin kuvat. Toivottavasti parempi laatu tulee näkymään jo näissä kuvissa.

 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik


Smoothien tekemiseen kannattaa varata aikaa, sillä granaattiomenan puristaminen oli todella sotkuista puuhaa ja siivoamiseen meni enemmän aikaa kuin itse smoothien tekemiseen. Vai olenko vain minä sotkuinen kokki? :D


Käytin sauvasekoitinta, mikä toimi oikein hyvin, vaikka olikin vähän sotkuisempaa puuhaa. Tänään vuorossa jälkiruokasmoothie, joka mielestäni toimi myös hyvin välipalana.


En sekoittanut smoothien joukkoon jäämurskaa, koska smoothie oli jo itsessään todella kylmää. Kesällä tätä juomaa voi tarjota oikein hyvin drinkkinä jäämurskan ja malibun kera.

.
Hallitsevana makuna smoothiessa oli kookos ja mansikka, jotka peittivät mielestäni liikaa granaattiomenan makua. Granaattiomena antoi smoothielle kuitenkin raikkaan säväyksen. Smoothie oli meidän kaikkien makuun ja voisin tehdä toistekin.

Terkuin Ida




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti