Minä instagramissa @ida1da

tiistai 21. lokakuuta 2014

Viides, Vadelma & Punaherukka

Syksyistä iltaa!

Tänään tein jotain mitä en olisi koskaan uskonut tekeväni; smoothien jossa on banaania. Hui! Mietimme siskoni Amandan kanssa, että milloinkohan viimeksi olen banaania maistanut ja tulin siihen tulokseen, etten ole yhdeksännen luokan jälkeen edes maistanut banaania (ellei banaanilastuja lasketa). Olen siis banaanivihaaja. Koskaan ei saisi sanoa että vihaa jotain, mutta banaani on saanut minussa aikaan vain kakomisrefleksin. Tänään kuitenkin tein smoothien, jossa tätä "paholaista" oli. Otin ensimmäiseksi banaanismoothiekseni sellaisen missä muut ainekset ovat kirpsakoita ja mahdollisimman peittäviä.


@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik


Ihania itsepoimittuja punaherukoita. Onneksi näitä on pakkasessa vielä paljon!
Vadelmat ovat Suomalaisia, mutta kaupasta ostettuja.


Yllätyksenä ei varmaankaa tule, että muuntelin taas ohjetta omannäköiseksi. :D Tällä kertaa tein smoothiesta iltapalan rankan salitreenin jälkeen Halusin smoothiesta todella terveellisen ja proteiinipitoisen. Ohjeessa oli hunajaa ja jätin tästä sen kokonaan pois. Ohjeessa ei myöskään ollut hirveästi proteiinia joten lisäsin myös sitä. Laitoin n. 3dl maustamatontajogurttia ja 1 dl vaniljajogurttia. Käytin molemmissa rasvattomia tuotteita. 


Sitten itse asiaan eli smoothien makuun. Pelotti todella todella paljon maistaa sitä, mutta onneksi maistoin. Mielestäni banaani ei hyökännyt kimppuun, vaan pysyi mukavasti taka-alalla. En kuollut siihen ja kokonainen lasi meni helposti alas. Vaikka en hunajaa tähän versioon laittanut ollenkaan antoivat vaniljajogurtti ja banaani kaivattua makeutta. Koemaistajani Amanda sanoi, että banaani ei juurikaan mausta tullut läpi ja maku oli todella raikas.


Smoothie oli todella kuohkeaa ja herkullisen näköistä. Koska lisäsimme joukkoon jogurttia tuli siitä väritykseltään söpön vaaleanpunainen. Laittamalla juoman coctail-lasiin saimme siitä jälkiruoan näköisen. :)

Tämän smoothien jälkeen uskallan maistaa banaania ehkä toistekkin.

Terkuin Ida





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti