Minä instagramissa @ida1da

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kahdeksastoista, Päärynä, Kiivi & Parsakaali

Hyvää sunnuntaita!

Kerrankin olin kaukaa viisas ja laitoin jo pari päivää sitten hedelmät jääkaappiin. Tänään kun tein juoman, se oli ihana kylmää. Parsakaali raakana ja vielä smoothiessa kuulosti todella oudolta yhdistelmältä, pelkäsin ehkä vähäsen millaista hirvitystä siitä tulee.


@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

Tein tällä kertaa kaksi satsia, aluksi koko juoman ilman banaania josta otin itselleni yhden lasin ja lopun sitten banaanilla. Tästäkin ohjeen koko määrästä riitti hyvin neljälle. Huomasin, että minulla ei ollut enää omenaa kotona, joten korvasin sen mummin tekemällä sokerittomalla omenasoseella. :)



Yllätyimme kaikki miten hyvää tämä oli, itseasiassa todella hyvää! Ohjeessa käskettiin olla varovaisia ettei kiivin siemenet hajoa, joten blendasin tätä hyvin vähän aikaa. Näin smoothien väri oli raikkaan vihreä ja kiivin siemenet juoman seassa näyttivät söpöiltä. Juoma oli raikasta, maukasta ja parsakaali antoi kivaa pehmeyttä, sillä kiivi on todella hapokasta. Tein tämän meille iltapalaksi ja smoothie täytti kyllä mainiosti, varsinkin banaaniversio. Näin sitä oppii kaikkea uutta ja kivaa. Kokeilemalla saa tietää mistä pitää ja tämä oli superia.
 
 Hyvää yötä!
Terkuin Ida
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti