Minä instagramissa @ida1da

lauantai 8. marraskuuta 2014

Kolmastoista, Mustaherukka & Punaherukka

Oikein hyvää viikonloppua!

Tämän smoothien valmistinkin jo eilen, mutta en kerennyt sitä vain tänne postata. Vaikeinta tässä smoothiehaasteessa on se, että kirjassa taisi olla kahdeksan smoothieta joissa on banaania ja en millään haluaisi niitä tehdä. :D Tänään siis toinen banaania sisältävä härdelli, joka onneksi sisältää niin montaa muutakin ainesosaa, että pieni pala banskua ei siellä haittaa.


 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik
Pahoittelen kuvien laatua, olen joutunut tällä kertaa ottamaan ne puhelimella :(

Tein tällä kertaa puolikkaan määrän ja silti se riitti kahdelle oikein hyvin. Tässä reseptissä oli monta vaihtoehtoa, tehdä kaksi erillistä smoothieta tai yhden jossa on molemmat ohjeet yhdessä. Tällä kertaa tein yhden yhdistetyn smoothien.




Laitoin blenderin pohjalle noin 2 dl vettä, jotta se lähtisi paremmin pyörittämään jäisiä marjoja tasaiseksi ja että smoothiesta tulisi löysempää. Jäiset marjat tekivät smoothiesta todella jäisen ja raikkaan. Hunajaa en juurikaan pistänyt, ihan vähän vain mauksi. Minun mielestäni banaani maistui läpi, mutta vain sen takia, että maistan sen vaikka sitä olisi vain teelusikallinen ihan missä tahansa. Koemaistajani Joonaksen mielestä se ei läpi maistunut muuten kuin antaen hieman makeutta ja pehmeyttä happamien marjojen rinnalle. Mansikat eivät maistuneet ollenkaan, eikä juuri päärynäkään. Ehkä nekin antoivat vain makeutta.  Erinomainen väli- tai iltapala.



Terkuin Ida



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti