Minä instagramissa @ida1da

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Seitsemäskymmenes, Vesimeloni, Vadelma & Minttu

Heips!
Miten tämä elämä on oikein näin kiireistä, että muutaman smoothien päivittely on jo ylitsepääsemättömän vaikeaa. No onneksi nyt kerkeen pikaisen ja lyhyen postauksen tekemään. 

Käytiin Joonaksen kanssa Jumbossa ja sinne on tullut tällanen ihana Jungle Juice Bar. Nappasin heti siitä mukaani pienen Crazy Frog nimisen smoothien. Se sisälsi kiiviä, mangoa, päärynää, limeä, minttua, omenamehua ja jäitä. Se tehtiin siinä paikan päällä juuri sillä hetkellä kun tilasin sen ja kaikki oli tuoreita raaka-aineita. Namskis! Suosittelen. Tässä vielä linkki jos haluaa käydä tutustumassa Jungle Juice Barin sivuihin: http://www.junglejuicebar.fi/



Tässä ohjeet minun tekemään smoothieen:

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

Mehustin ensiksi kaikki raaka-aineet, mutta täysin turhaan sillä jouduin kaapimaan kaikki mehustimen läpimenneet kuivataineet takaisin blenderiin ja joka tapauksessa blendaamaan kaikki ainekset sekaisin sellaisenaan. Kun vadelma meni mehusteminen läpi, siitä tuli mehua noin puolen desin verran ja koko muu vadelma olisi mennyt hukkaan. En siis suosittele tässä smoothiessa käyttämään mehustinta.

Tämä oli täydellisen makuista ja koostumuskaan ei ollut yhtään hullumpi. Kaikki maut tulivat tasapainoisesti esille. Minttua laitoin hiukan enemmän kuin ohjeessa ja se kannatti, sillä nyt se maistui ihanasti läpi. Kesä tuli niin hyvin tästä mieleen. <3

Tällaisia smoothieita tekee vaan todella harvoin sillä näiden raaka-aineet ovat aika kalliita. Tämäkin pienehkö vesimeloni maksoi melkein seitsemän euroa. Mutta välillä on kivaa herkutella ja tehdä ihanista raaka-aineista juomia. :)


Terkuin Ida
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti