Minä instagramissa @ida1da

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Seitsemäskymmeneskuudes, Mandariini & Papaija

 Heips! Tämän viikon pitäisi olla vähän rauhallisempi, joten ajattelin tehdä smoothieita useamman näin pääsiäisen kunniaksi. Ehkä joku näistä juomista olisi sellainen, joka voisi olla terveellisempi jälkiruoka vaihtoehto juhlapöytään. 

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

Tämä smoothie onkin aivan loistava juoma näin pääsiäisenä, ainakin värinsä puolesta, mutta miksi ei makunsakkin. Tähän ihanaan juomaan tuli papaijaa joka oli minulle aivan uusi tuttavuus. Se oli kaupassa todella hassun näköinen, pieni ja ruttuinen hedelmä. Sisältä se kuitenkin oli kauniin oranssi ja täynnä isoja siemeniä. Poistin hedelmästä siemenet ja laitoin blenderiin. Mandariinit puristin käsin sitruspusertimella. Yhdistin kaikki ainekset ja blendasin tasaiseksi kauniiksi oranssiksi juomaksi. Koska juoma oli lämmintä, sekoitin joukkoon jääpaloja. 

Halusin heti laittaa ihanan herkkujuoman Amanda uusiin synttärilahjaksi saatuihin laseihin. Taas sen näkee miten paljon lasi vaikuttaa juoman ulkonäköön. Eikö näytäkkin ihan jälkiruoalta? :) Terveellistä, mutta hyvää. Mikä sen parempaa.



Terkuin Ida
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti