Minä instagramissa @ida1da

lauantai 1. marraskuuta 2014

Kymmenes, Mansikka & Ananas

Hyvää halloweenia! :)
Tämän smoothien piti olla ananas- ja mangosmoothie, mutta mango jonka olin alkuviikosta jo ostanut, oli ihan musta sisältä. Hyi! Onneksi pakkasessa oli vielä mansikoita edellisestä smoothiesta, joten etsin kirjasta mansikka-ananassmothien.

Tällä kertaa tein kaksi versioita yhdestä reseptistä. Halusin valmistaa itselleni täyttävämmän ja proteiinipitoisen välipalan ja toisen kirjan ohjeen mukaan, nyt siis hieman vertailua.

 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik


 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik


Vasen sisältää jogurttia

Tein nämä smoothiet niin, että valmistin ensiksi normaalisti smoothien ohjeen mukaan. Otin valmiista määrästä puolet talteen ja toiseen puoleen lisäsin 3 dl rasvatonta- ja maustamatontajogurttia

Tämä johon en lisännyt jogurttia oli hieman makeampi, jäisempi ja mehuisampi, kun taas jogurttiversio oli täyteläisempi, hapokkaampi ja pirtelömäisempi. Molemmat todella hyviä, mutta sopivat eri  käyttötarkoituksiin.

Itse käyttäisin jogurttismoothieta välipalana ja reseptin mukaista smoothieta vaikka jälkiruokana. Molemmat olivat todella hapokkaita, joten jos tykkää makeammasta voi molempiin lisätä hieman hunajaa tai jos haluaa pitää smoothiet todella terveellisinä käy makeutusaine (esimerkiksi stevia) oikein hyvin joukkoon.

Eikö molemmat olekin söpön värisiä? :)

Terkuin Ida



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti