Minä instagramissa @ida1da

torstai 4. joulukuuta 2014

Kahdeskymmeneskuudes, Kookos & Ananas

Hyvää ensimmäistä joulukuun viikkoa!

Eilen valmistin meille välipalaksi smoothien, jossa yhdistyvät minun rakas herkkuni kookos ja sitten vihaamani banaani. Rohkeasti pistin banaania koko määrän ja toivoin, että ananas ja kookos peittäisivät sen, mutta toisin kävi. Harmikseni en voinut juoda tätä oikeastaan ollenkaan, sillä oksennushan siinä meinasi tulla. Banaani maistui suussani vielä pitkän ajan, höh!
 
@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik
Minusta tuntuu, että meidän S-marketissa on tällä hetkellä todella huono valikoima hedelmiä, tai ainaskin ne ovat huonossa kunnossa, joten taaskaan ei ollut hyvää tuoretta ananasta saatavilla. Käytinpä siis purkkiananasta. Odotan päivää kun saan vihdoin ja viimein tuoretta ananasta ja mangoa. Kun olin ostamassa muitakin aineksia viikon toisiin smoothieisiin, niin valitettavasti en löytänyt puoliakaan. :( Toivottavasti parempi tuuri ensi kerralla.

Juotin tätä smoothieta taas Amandalle ja Joonakselle ja he pitivät tästä todella paljon. Eli banaanin ystäville oikein hyvä välipala, älkää siis luottako minun makuaistiin jos smoothieni sisältävät banaania. Kookoshan ei ole järin terveellistä, joten tätä ei tulisi juoda hirveä usein. Se siis sisältää koviarasvoja  jotka eivät ole meille hyvästä. Mutta silloin tällöin on ihanaa nautiskella kookosherkkuja.


 
Terkuin Ida 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti