Minä instagramissa @ida1da

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kahdeskymmenesseitsemäs, Mansikka & Vanilija

 
Hyvää sunnuntaita!
 
Täällä flunssan kourissa kirjoittelen. Tein tämän jo eilen, mutta nyt vasta saan aikaiseksi postattua tämän. Tällä viikolla ei näköjään tullut kuin vain kaksi smoothieta. Toivottavasti ensi viikolla sitten enemmän, muuten jään aikataulustani jälkeen. Olen huomannut, että tässä projektissa haastavinta on löytää raaka-aineita, jopa pakkasesta ei meinaa löytyä mitä tarvitsisin ja sen takia hyvin usein viikon suunnitelmat menevät pipariksi, kun joudun vaihtelemaan useaan otteeseen mitä smoothieita aion tehdä ja milloin.
 
@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik
 
Katsoin eilen kaappeihin ja tein tämän meille iltapalaksi aineista mitä minulta sattui löytymään. Ja näin syntyi ihanan raikas ja kesäinen smoothie. Tämä oli yksinkertaisuudessaan ja helppoudessaan mielestäni täydellistä. Jokainen smoothieraadin jäsen piti tästä todella todella paljon.
Smoothieraatiin tosiaan kuuluvat minä, Joonas ja Amanda. :D Miten näin helppo ja perusraaka-aineista valmisettu juoma voi olla näin hyvää. 
 
Muuntelin reseptiä hieman: Vinkkinä ohjeessa oli, että rahkan voi korvata jogurtilla ja lisätä joukkoon vanilijaa, tein niin sillä halusin smoothiesta kevyemmän. Laitoin aitoa vanilijaa, joka on terveellisempää kuin vanilijasokeri. Vaniliinisokeria en koskaan käytä, sillä se maistuu mielestäni hyvin omituiselta.  Käytän myös aina rasvattomia tuotteita, joten jogurtti ja maito olivat rasvattomia. :)
 
 
 
Namskista. Tällaiset helpot ja simppelit smoothiet ovat välillä todella kivoja. Niissä maistuvat kaikki raaka-aineet hyvin ja ne ovat monen mieleen.
 
Toivottavasti parannun pian, jotta pääsen käymään kaupassa ostelemassa lisää aineksia uusiin smoothieisiin, muuten Amanda joutuu kuriiriksi.
 
Terkuin Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti