Minä instagramissa @ida1da

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Neljäskymmenesyhdeksäs, Bloody Mary


Heips!
Taas viikko on vierähtänyt ja tämän viikon viimeinen smoothie on tässä. En ole tosiaan tällä viikolla kerennyt näitä juuri tekemään, mutta ensi viikolla otetaan taas sitten aikataulua kiinni. Tein tämän "smoothien" joka on oikeastaan drinkki, tänään kun olimme vanhempieni luona syömässä. Bloody Mari on todella vanha ja tunnettu drinkki. Valmistin tästä kaksi versiota: alkoholillisen ja alkoholittoman. 

 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

 @ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

 Valmistin juoman juuri niin kuin ohjeessa sanottiin. Laitoin tomaattimehun ja muut raaka-aineet aikaisemmin jo kylmään, jotta drinkki olisi juotavan kylmä kun sen valmistan. 
Meitä kaikkia epäilytti drinkki, sillä ohje kuullosti enemmän kylmältä tomaattikeitolta, kuin drinkiltä. Pyysin kaikkia maistamaan drinkkiä, mutta kukaan meistä ei siitä pitänyt. Ei viinan kanssa tai ilman. Oli jotenkin todella ällöttävää juoda suolaista tomaattimehua, josta todellakin tuli mieleen tomaattikeitto. Ei ollut siis meidän mieleemme. 


Alkoholillinen versio:


Elintarvike
Paino/ g
Energia/ kcal
Hiilihydraatit
imeytyvät/ g
Rasva/ g
Proteiini/ g
Alkoholi/ g
Bloody mary/ Tomaattimehu ja vodka
300
262,5
6,56
0,57
1,12
31,7


On ollut todella kiva kuulla, että blogini on innostanut joitain koittamaan uusia smoothieita ja jopa ostamanaan blenderin tai mehustimen. :)

Uusia smoothieita jo odotellen,
Terkuin Ida
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti