Minä instagramissa @ida1da

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kahdeksaskymmenesseitsemäs, Mansikka & Basilika

 Moi!
Heti alkuun smoothiehaasteen väliaikatietoja.
Olen tässä viime aikoina postaillut tänne vähemmän smoothieita, syynä kamala kiire ja stressi. Nyt vielä yksi onnellinen syy miksi en tänne kerkeä niin paljon postailemaan on meidän uusi Siina koiramme! <3 Joten voi olla, että tämä haasteen saaminen valmiiksi oikeassa ajassa ei tule onnistumaan. Minulle höllääminen ja luovuttaminen = helvetti, joten helppoa tämän haasteen pitkittäminen ei tule olemaan. Välillä on vain pakko antaa periksi, ihan myös oman terveydenkin kannalta.

Mutta sitten itse asiaan eli smoothieen.
Tämä ihana juoma tuo veden kielelle ja saa kesän mieleen. :) 

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

@ Smoothiet, Makua, vitamiineja ja virkeyttä
Eliq Maranik

Tämän juoman valmistaminen oli todella todella helppoa. Pistin kaikki ainekset blenderiin ja juoma oli valmista. Käytin tuoreiden mansikoiden sijaan Suomalaisia pakastemansikoita ja korvasin siirapin hunajalla. Pidän hunajan mausta ja onhan se myös terveellisempi ja luonnollisempi vaihtoehto kuin sokeri.


Juomasta tuli todella kuohkeaa ja muistutti aivan mansikka sorbettia. Tästä taitaa tulla mun kesän uusi herkku, jos karkkihammasta alkaa kolottaa. Maku oli pehmeä ja raikas. Basilikaa olisi saanut olla vähän enemmän, vaikka joukkoon pistinkin muutaman ekstra lehden, mutta namia oli! :)

Terkuin Ida
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti